ADN Workshop Smaak en beleving

Een lekkere maaltijd begint bij het maken van een goed recept. Het recept bepaalt de smaak, zou je dus kunnen zeggen. Maar is dat wel zo?

13 februari 2019

Een recept is meer dan alleen een ingrediëntenlijst Een recept is meer dan alleen een ingrediëntenlijst met de hoeveelheid in grammen, (centi)liters, eetlepels of snufjes erachter. Uiteraard begint het hier mee, maar al snel zie je kooktijden die je nauwkeurig moet volgen. Een recept moet je altijd naar je eigen smaak aanpassen om tot een lekkere maaltijd te kunnen komen. Maar….

Wat is smaak? Tijdens de workshop ‘Smaak en beleving’ komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wat is smaak en wat kunnen we ermee
  • Smaak herkennen
  • Invloed op smaak
  • Smaak en advies (adviserende rol naar klanten)
  • Smaak en gezondheid
  • Smaak en bijsmaak

Alle deelnemers weten aan het eind van de avond wat er allemaal bij smaak komt kijken en hebben dit ook zelf proefondervindelijk ervaren. Zij kunnen de kennis die zij die avond hebben opgedaan, al de volgende dag in praktijk brengen.

Data workshop Smaak en Beleving bij Willem Dijk AGF
19-3-2019 workshop Smaak en Beleving, locatie: Willem Dijk, De Ossenboer 2, 7547 SJ Enschede

Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang workshop: 19:30 uur. Eindtijd kan wisselen, rond 22:00 uur.

Kosten: € 100,- ex btw per bedrijf (deelname 1 tot maximaal 5 medewerkers per bedrijf). ADN leden krijgen € 25,- korting. Je medewerkers hiervoor aanmelden kan via www.agfdetailhandel.nl/workshop-medewerkers of neem contact op met ADN: (070) 351 21 06 of per mail: info@agfdetailhandel.nl.