Groentekerstboom

Eetbare groentekerstboom tijdens de feestdagen!

19 december 2018

Ingrediënten:

 

  1. Snijd de snoepkomkommers in de lengte in 4 lange parten. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s, steek met de koekjesuitsteker (of een scherp mesje) een ster uit de gele paprika. Snijd het vruchtvlees van de groene paprika in repen.
  2. Snijd de bleekselderij in stukken van 8 cm en halveer de stukken in de lengte. Halveer de cherrytomaten. Roer de mayonaise met de yoghurt en 2/3 van de bieslook tot een saus. Breng eventueel op smaak met peper. Leg de reepjes groente in de vorm van een kerstboom op een platte schaal. Leg de gele ster bovenin en leg de tomaten in de boom. Bestrooi met de rest van de bieslook en serveer met de yoghurtdip.
Bereidingstip:
Je kunt dit gerecht vier uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.