Aandacht voor aardbeien!

Wees creatief met aardbeien het is niet alleen een zomerfruit.

29 september 2017

Afgelopen week hebben wij een bezoek gebracht aan enkele speciaalzaken in België, daar zie je de liefde voor het vak zoals wij het ook graag zien. Enthousiast en gedreven werken met producten, met name aardbeien zijn producten die in deze periode zeer goed smaken en gelijk vallen met een lege markt van kersen en steenfruit. Waarom altijd aan zomer denken als het om aardbeien gaat zegt een van de specialisten tegen ons, de tijden veranderen klanten willen jaarrond lekker genieten van verse producten. De supers haken vaak af als het zomer seizoen voorbij is juist dan gaan wij de beste aardbeien aanbieden zodat klant zegt ‘ja dit zijn de echte aardbeien, wat zijn die toch lekker’ wat heb je nodig? Hele goede aardbeien met een heerlijk uitstraling, een klein krukje (tafel) met daarboven op wat gesneden aardbeien een likje verse krijmfattee (Belgisch voor slagroom) en de verkoop loopt weer als een trein, beleving en activiteiten dat is wat onze klant waardeert.

Maar lekkere aardbeien hebben toch geen slagroom nodig? Dat klopt maar het heeft te maken met een belevingsplaatje, ook met frietjes daar hoort mayonaise op vooral in België.

Komende week hebben wij de allerbeste Hollandse WEDE® Elsanta Aardbeien in de weekactie, met ook nog eens een halve liter verse slagroom GRATIS! Dus waar ligt het dan nog aan? De week van de aardbeien zou ik zeggen