Creatief met fruit

Workshop creatief met fruit een groot succes!

26 april 2018

Afgelopen woensdag 25 april en 2 mei organiseerde ADN een workshop creatief met fruit bij ons in het bedrijf. De avond was een groot succes. Ondernemers en hun medewerkers kwamen vol enthousiasme om nieuwe dingen te leren. Deze avond vertelden Christ en Andrea van ADN over hoe je je kunt onderscheiden met fruit. Out of the box denken en iets anders doen dan anders. Dus niet die standaard fruitmand maar juist dat verrassende, zodat de consument versteld staat van wat hij of zij kan kopen bij de specialist. De ondernemers hadden de opdracht gekregen om een fruitmand mee te nemen  en aan de hand daarvan werd er verder geborduurd op het onderwerp fruitmanden. Christ kwam met voorbeelden hoe je net op een andere manier een fruitmand kunt maken waardoor de consument net even wat meer verrast wordt.
Het was een zeer succesvolle avond met als eindresultaat dat ondernemers en medewerkers heel enthousiast en vol nieuwe ideeën naar huis gingen.
Aankomende woensdag is er weer een avond. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Geef u gauw op door een mail te sturen naar belma@willemdijk.nl.
De inloop is vanaf 19 uur en de avond begint om 19.30 uur. Het eindigt rond de klok van 21.45 uur.