Een dagje mee met onze Chauffeur

Zomaar een werkdag van Raymon de Jong

19 juni 2019

Hallo, mijn naam is Raymon de Jong, samen met mijn partner Nathalie hebben wij een geweldige zoon Rayan. Sinds 15 oktober 2001 werk ik als chauffeur bij Willem Dijk AGF BV, buiten mijn vrije Dinsdag tour ik dagelijks door Belgie en Nederland. Mijn werkweek begint op zondag 23:00 uur dan sta ik op en rijd naar de zaak waar ik rond 00:15 uur vertrek naar Brussel (België). Daar aangekomen bekijk ik het aanbod AGF en stem met Ronnie Moorman af wat ik moet kopen en of beoordelen, het is dan even een druk moment de juiste handel bij elkaar te zoeken en dan snel richting Mechelen te vertrekken waar ik de verse sla soorten moet laden, direct daarna de veiling handel laden. Vanuit Mechelen vertrek ik weer naar Nederland om eventuele ruimte op te vullen rond Breda of Gorinchem en dan vol geladen terug naar Enschede waar ik rond 14:30 uur mijn auto voor ‘binnenkomst goederen parkeer’ ik lever mijn papieren in waarmee mijn werkdag eindigt. De volgende dag ben ik vrij en besteed dan mijn vrije tijd aan onze zoon Rayan, leuke dingen doen en relaxen om de volgende dag weer vroeg uit de veren te zijn want er wacht weer volgende werkdag. Ik kan genieten van m’n werk, iedere dag is anders en dat verveeld nooit.

Een prettig weekend gewenst.