Even voorstellen: onze nieuwe collega Joost!

Willem Dijk AGF is in beweging! De afgelopen periode hebben wij 3 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Deze week is het de beurt aan de laatste in de rij, Joost! 

26 juni 2020

Mijn naam is Joost de Witte, ben 33 jaar oud en kom uit Hengevelde. Sinds begin juni ben ik begonnen bij Willem Dijk AGF. Na mijn studie bedrijfseconomie aan het Saxion in Enschede, ben ik voor een periode van twee jaar (inclusief stage/afstuderen) actief geweest bij een accountantskantoor.

Daarna heb ik gewerkt bij een internationaal handelskantoor, dat handelt in voornamelijk bevroren levensmiddelen. Binnen dit bedrijf heb ik ruim zeven jaar gewerkt. Ik ben begonnen op de logistieke afdeling, waarna ik de documentatie onder mijn hoede kreeg en uiteindelijk naar de commerciële afdeling gegaan. Nu sta ik voor een nieuwe uitdaging binnen Willem Dijk AGF. Ik ben begonnen aan een interne opleiding om het bedrijf en de producten te leren kennen. Zodat ik op korte termijn de commerciële afdeling kan gaan ondersteunen en dan met name de export naar Duitsland.

Ik kijk uit naar deze uitdaging en wellicht tot snel, binnen Willem Dijk AGF!

Joost de Witte