Even voorstellen: Onze nieuwe collega Rens!

Willem Dijk AGF is in beweging! Graag stellen we onze eerste collega graag aan u voor: Rens Olde Keizer!

12 juni 2020

Mijn naam is Rens Olde Keizer. Ik ben 20 jaar en woonachtig in Denekamp. Ik zit in het 1e jaar van de studie Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede.

Een aantal maanden geleden ben ik bij Willem Dijk AGF op bezoek geweest voor een werkveldoriëntatie-opdracht van mijn studie. Het bedrijf Willem Dijk, was voor mij al redelijk bekend. Ik heb namelijk 5,5 jaar met plezier gewerkt bij Holterman A.G.F. aan de grensovergang vlakbij Denekamp. Sinds mijn 14e ben ik dus werkzaam geweest in de AGF sector. Ik ben in de afgelopen periode begonnen als orderpicker in de loods, dit is onderdeel van mijn interne opleiding. Deze opleiding zal meerdere weken gaan duren en hierbij zal ik op bijna alle afdelingen een tijdje zijn. Hierbij hoop ik inzicht te krijgen in alle werkzaamheden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik op de afdeling commercie kom, en dat ik daar een helpende hand zal zijn.

U de mooiste en lekkerste producten leveren, daar zet ik mij samen met mijn collega’s met enthousiasme en energie voor in!