Even voorstellen: onze nieuwe collega Saskia

Sinds 2 juni ben ik werkzaam bij Willem Dijk AGF als marketingmedewerkster.

19 juni 2020

Mijn naam is Saskia Haverkate nog net 38 jaar. Sinds 2 juni ben ik werkzaam bij Willem Dijk AGF als marketingmedewerkster. Ik ben getrouwd met Wilfried en samen hebben wij twee dochters; Fien en Maud.

Jaren geleden ben ik gestart op de Pabo, maar als snel bleek dat het onderwijs niet voor mij was weggelegd. Ik wilde graag creatief bezig zijn! Zo is het ontwerpen van logo’s en creatief bezig zijn altijd al mijn passie geweest. Gelukkig kon ik van mijn hobby mijn werk maken. En zo ben ik inmiddels al elf jaar werkzaam in de creatieve sector.

Ik begin de dag altijd met een heerlijk bakje koffie. Mijn dag zit verder vol met allerlei verschillende marketingtaken; teveel om op te noemen. Elke dag is anders! Een aantal taken waar ik veel mee bezig ben is het plaatsen van social media berichten, onze website bijhouden, het opzetten van de nieuwsbrief. Maar ook het ontwerpen van marketingtools en andere middelen.

Naast bovenstaande zaken hoop ik ook gave acties te mogen opzetten waarbij mijn creativiteit los gaat. Veel zin in dit nieuwe avontuur!