Even voorstellen: Rick Battels

Sinds Mei van dit jaar ben ik bij Willem Dijk AGF B.V. begonnen met het afstuderen. Hier heb ik een interessante en uitdagende afstudeeropdracht gevonden.

16 juni 2017

Mijn naam is Rick Battels en ik ben 26 jaar. Ik ben woonachtig in Enschede en ik doe sinds 2013 de Hbo-opleiding Small Business & Retail Management op het Saxion in Enschede. In November hoop ik deze studie af te ronden. Sinds Mei van dit jaar ben ik bij Willem Dijk AGF B.V. begonnen met het afstuderen. Hier heb ik een interessante en uitdagende afstudeeropdracht gevonden, waarin ik een strategisch marketingplan ga schrijven voor Willem Dijk AGF B.V. op de Nederlandse markt. Daarnaast word ik waar mogelijk ingewerkt op de commerciƫle afdeling van het bedrijf. Zodat ik naast het afstuderen hier ook parttime binnen het bedrijf kom te werken en de fijne kneepjes van het vak leer van deze uitdagende en dynamische branche. Daarnaast zal ik zo snel mogelijk alle bedrijfsprocessen van het bedrijf en de AGF branche proberen te leren kennen. Verder hoop ik hier de komende tijd nog veel te leren en mijn afstudeeropdracht succesvol af te kunnen ronden zodat mijn leven als beroepsbeoefenaar kan beginnen.