Het Fruithuis is Beste Groentevakman 2019 van België

Het Fruithuis Minderhout is verkozen tot Groentenvakman van 2019. Het is een wedstrijd van VLAM in samenwerking met de Boerenbond, Flandria en Buurtsuper.be.

28 juni 2019

De deelnemers van de wedstrijd kregen van 27 maart tot en met 1 mei ’19 de tijd om zich aan te melden. Wie naar de volgende ronde mocht, kreeg een mystery shopper over de vloer. Het eindoordeel was in handen van een gespecialiseerde jury. Zij bezochten zelf de finalisten en kozen de uiteindelijke twee winnaars van Groentevakman 2019. De kandidaten werden voornamelijk beoordeeld op de presentatie van hun rayon en hun aanbod van verse AGF producten.

De jury was duidelijk over het Fruithuis Minderhout. “Zij leveren dagelijks inspanningen om de seizoensgroenten in de kijker te zetten. Ze besteden aandacht aan het creatief inrichten van hun winkel zoals een treinwagonnetje van courgettes, wortelen en radijzen en iedere dag verloten ze een Flandria-groentemand onder de klanten. Daarbovenop heeft Fruithuis Minderhout goed begrepen dat de versrayon een handig marketinginstrument is: ze spelen bijvoorbeeld in op de drukke examenperiode door tomaatjes als heerlijk tussendoortje aan te bieden voor de blokkende studenten.”

Elke winnaar in de categorie Groentevakman 2019 kreeg een cheque van 1.000 euro, een winkelreportage in Buurtsuper.be-magazine en exclusieve schorten voor het team.

Willem Dijk AGF BV is trotse leverancier van het Fruithuis en feliciteert het gehele team Fruithuis met het behalen van deze titel!