Import Ronnie vertelt

Pinksteren, één van de drukste weken van het jaar, vooral nu we twee weken later zijn dan 2018 en volop in ons Hollandse product zitten zijn de verwachtingen hoog.

31 mei 2019

 

Na een drukke gebroken week wacht ons nog een speciale week namelijk de topper “Pinksteren”. Eén van de drukste weken van het jaar, vooral nu we twee weken later zijn dan 2018 en volop in ons Hollandse product zitten zijn de verwachtingen hoog. Ze geven redelijk goed weer af daar zal het niet aan liggen. Verder komt er handel genoeg, wel een dipje op de watermeloenenmarkt, slecht weer in Griekenland en Italië drijft de prijs op de Spaanse markt op en ook hier heeft het te maken met het zomerse weer in Noord Europa.
Steenfruit volop beschikbaar met een leuke week actie de komende week.
Citrus ruim voldoende beschikbaar en binnenkomsten.
Bananen: Wij proberen de problemen met Chiquita te tackelen, nu kunnen we eerst de kleur iets terug schakelen maar daar lossen we het probleem niet mee op. Onze excuses, wij zullen al onze klanten informeren hoe dit gaat verlopen. Dit is een algeheel probleem bij Chiquita overigens, maar we zoeken naar een oplossing!