Import Ronnie vertelt

We zijn begonnen met top kwaliteit druiven van Sanlucar.

15 september 2017

Bananen: Komende week een normaal programma geen bijzonderheden te melden.
Ananas: Een andere markt op komst, er staan veel ananassen in het land en met de juiste merken zouden we nog wel eens een actie kunnen plannen.
Citrus: Komende week weer een auto Filosofo mandarijnen binnen, het is een perfecte bak fruit, gekleurd en zeer goed van smaak. We kregen al veel vraag naar Filosofo, verder volop B merken beschikbaar, ook volop Nadorgold van Sanlucar binnen en natuurlijk volop salustiana en Delta sinaasappels. We mogen zeker tevreden zijn hoe de verkoop in citrus verloopt. Wel even een gaatje in goede Minneola, maar met een beetje geluk krijgen we nog een staartje binnen de komende week.
Import appels: We lopen naar het eind voor wat betreft Import appelen overzee, enkele rassen gaan moeilijk worden waaronder de kwaliteit van Jazz appelen. Het laat nog even op zich wachten met de overgang naar SudTirol, maar er zullen geen tekorten zijn de komende tijd.
Zomerfruit: Komende week een knal actie met Italiƫ druiven, verder zijn we begonnen met TOP kwaliteit druiven van Sanlucar, in diverse verpakkingen. Nectarine nog mondjesmaat binnen evenals paraquayo, wel aantallen import pruimen binnen waaronder TC SUN en Red PLUOT pruimen en natuurlijk wat Anna Spath. Met meloenen gaan we over op overzees fruit, met hier en daar nog een paar Spaanse rassen/meloenen.
Import groenten: Het staat voor de deur, er komen wat te korten in Hollandse producten waardoor we zo over kunnen.