Import Ronnie vertelt

Granny en Red Delicious een stukje duurder voor de rest voldoende beschikbaar, op dit moment zijn de Fuji appelen op z’n best uit Tirol.

12 januari 2018

Bananen: Markt ongewijzigd, er is een goede vraag en ondanks een tekort in Turbana kunnen wij zeker voldoen aan de vraag.
Ananas: Geen bijzonderheden, volop beschikbaar en prijs ongewijzigd.
Citrus: Komende week weer een auto Elefant Cara Cara en Salustiana, verder volop salustiana in EPS van Filosofo.
Mandarijnen: Komende week volop Tang Gold Red label van Filosofo binnen, de ultieme verleiding sweet en Juicy niet te evenaren. Verder lossen we Spaanse nadorcott in EPS en een container Maroc clementine met wat eerste Maroc navels dikke maten. Grapefruit en citroenen volop. Voldoende Minneola zowel Turkije als Israël.
Import groenten: Komkommers, broccoli, courgette en aubergine de komende week een stuk duurder voor de rest weinig te melden, ijssla stabiel en de tomaten brengen een stuk minder op.
Import appelen: Granny en Red Delicious een stukje duurder voor de rest voldoende beschikbaar, op dit moment zijn de Fuji appelen op z’n best uit Tirol.
Divers: Import aardbeien afgelopen week veel geleden van het slechte weer in Spanje, druiven meer dan voldoende beschikbaar evenals steenfruit.