Import Ronnie vertelt

ATTENTIE: Komende week hebben wij een spectaculaire actie met Aardbeien, speciaal voor Valentijns dag hebben we de beste aardbeien laten inpakken de luxe met chocolade.

09 februari 2018

Bananen: Markt in bananen is krap, niet al te veel gekleurd op de markt. Prijzen eigenlijk zoals ieder jaar ligt oplopend.
Ananas: Komende week weer een stijging in prijs, goede vraag!
Import appelen: Volop beschikbaar komende week woensdag weer volop binnen.
Citrus: Wij beschikken nog steeds over de beste mandarijnen uit Spanje Tang Gold van Filosofo, ook volop Maroc affourer, Israël Orri en natuurlijk Egypte Minneola. Navel Late volop van Elefant® selectfruit en Famisa navel late, voor de pers Spaanse salustiana va Elefant en valencia uit Egypte. Citroenen en grapefruit volop beschikbaar.
Import groenten:  Het is bizar koud in Spanje voor de tijd van het jaar, nagenoeg geen komkommers beschikbaar, ook de prijzen van paprika lopen op. Bloemkool markt gaat veranderen, de lage prijzen voor verse handel horen tot het verleden, zeker in de vrije markt zal er wel wat te koop zijn voor een lage prijs maar vanuit Spanje rechtstreeks moet je rekenen met een daalder meer. Verder veranderd ook de markt in Spitskool en andijvie.
ATTENTIE: Komende week hebben wij een spectaculaire actie met Aardbeien, speciaal voor Valentijns dag hebben we de beste aardbeien laten inpakken de luxe met chocolade, het mooiste is natuurlijk dat we ook na Valentijns dag deze handel de komende week blijven voeren tegen een vaste scherpe prijs.
Divers: Volop druiven en steenfruit beschikbaar, evenals meloenen!