Import Ronnie vertelt

Het gaat wat moeilijker worden met de Pink Lady, we hebben telkens mondjesmaat binnen in echt gekleurde appelen.

16 februari 2018

Bananen: Prijzen ongewijzigd.
Ananas: Komende week wat minder binnenkomsten voor wat betreft Chiquita verder is er veel minder handel op de markt waar niemand iets mee kan of op wacht.
Import appelen: Het gaat wat moeilijker worden met de Pink Lady, we hebben telkens mondjesmaat binnen in echt gekleurde appelen. Verder hebben we volop appelen beschikbaar, ook weer volop Fuji appelen.
Groenten: Meer dan voldoende beschikbaar, alles op een normaal niveau. Bloemkool in Frankrijk nog steeds duurder dan Spaanse kool maar de komende week zal dit zeker veranderen het wordt weer iets warmer in Bretagne en de vraag vanuit Engeland is puur de maat 8, maar natuurlijk is het zo dat wanneer ze 8e kool pakken dit nooit meer een maat 6 gaat worden 😊 we zijn over op Hollandse komkommers, de Spaanse markt is zelfs duurder dan de Hollandse.
Citrus: Komende week een exclusieve actie met Select Fruit van Elefant “Top Navel Late” verder volop citrus binnen Tang Gold van Filosofo uitsluitend bij Willem Dijk AGF. Veel fruit beschikbaar maar toch gaat TangGold met alle eer strijken.
Divers: Meer dan voldoende handel beschikbaar, druiven, meloenen en steenfruit volop beschikbaar.