Import Ronnie vertelt

Komende week breiden we uit met kruiden, staande dille op water. We kunnen stellen dat wij vers en het scherpst zijn in verse kruiden.

30 maart 2018

Bananen: Ongewijzigd, geen problemen. Beschikbaarheid ligt weer op een normaal niveau.
Ananas: Komende week volop beschikbaar, afgelopen week een goede Paas vraag waardoor er de eerste dagen wat te korten ontstaan, maar later komende week weer volop beschikbaar.
Citrus: Komende week een auto Filosofo Premium Nadorcott binnen voor een zeer scherpe week actie (zie nieuwsbrief) verder nog een binnenkomst Clemendolce® en natuurlijk een auto Elefant navel late. Verder volop Egypte pers sinaasappelen en wat Minneola. Citroenen en grapefruit volop beschikbaar.
Import groenten: Het Spaanse seizoen loopt op z’n eind, langzaam komt het Holland seizoen op gang. Wel zijn we nu al een maand bezig met een lijn verse kruiden in styro pak. Een eigen lijn dat succesvol verloopt, komende week breiden we het uit met staande dille op water, een groots product voor onze Duitse klanten. We kunnen stellen dat wij vers en het scherpst zijn in verse kruiden een artikelgroep dat enorm in volumes toeneemt.
Import appelen: Volop beschikbaar geen bijzonderheden te melden, met Royal Gala zijn we over op Chileense en komende week op de eerste Nieuw Zeelandse.
Divers: Komende week zullen er wat meer Spaanse aardbeien komen verder is er volop steenfruit en druiven beschikbaar.