Import Ronnie vertelt

Zaterdag een complete auto Elefant Powell navel, er is veel vraag naar goede handsinaasappels, de markt is leeg aan het raken.

04 mei 2018

Bananen: Ongewijzigd, voldoende beschikbaar.
Ananassen: Een tekort in goede Delmonte afgelopen week, de komende week zal dit geen probleem meer zijn, ook volop Chiquita ananas.
Citrus: Zaterdag een complete auto Elefant Powell navel, er is veel vraag naar goede handsinaasappels, de markt is leeg aan het raken, Perssinaasappels hebben we speciaal voor Moederdag een scherpe week actie. Mandarijnen op een paar Filosofo mandarijnen na zijn we geheel over op overzee fruit Malki uit Peru. Citroenen zitten we in een overgang, vanuit Spanje krijgen we Verna en verder komt er wat overzee fruit uit Argentinië.
Import appels: Geen bijzonderheden te melden volop beschikbaar en de verkoop trekt aan door de hoge prijzen die gemaakt worden voor Hollands fruit.
Import groenten: We zijn sinds twee weken gestart met eigen import uit Turkije, ongelooflijk veel soorten op verschillende manieren verpakt o.a. de BBQ mix een pakket met diverse kleuren puntpaprika voor op de BBQ, het pakket bereiden we compleet uit met straks druiven, granaatappels en natuurlijk kersen alles van het topmerk Finike®
Divers: Volop steenfruit en meloenen bestormen de Europese markt, prijzen zijn nu al helemaal zoek, we hopen op een stabiele markt waardoor de kwaliteit zijn waarde kan behouden.