Import Ronnie vertelt

We gaan de laatste week in met Zespri kiwi gold, daarna gaan we over op Jingold® green de komende weken nog voldoende binnen. 

08 februari 2019

Citrus: Komende week een vitaminerijke actie, perssinaasappels zie nieuwsbrief, verder volop binnenkomst Lane late navels van Elefant ook lossen we volop exclusief TangGold® van Filosofo premium. Er is veel vraag naar goed citrus en met onze lane late en TangGold kunnen wij voldoen aan deze vraag.
Appels: Er is een goede vraag naar Fuji appelen we krijgen er volop binnen.
Groenten: Spaanse groenten de komende week wat minder aanvoer in komkommers en bloemkool. Met komkommers gaan we over op Hollandse verder zakken de prijzen weer iets van paprika en tomaten.
Komende week een commerciële week met Valentijn, wij hebben mooie aardbeien gepakt in 400 gram met een Valentijn verpakking, maandag weer volop beschikbaar.
Druiven: Druivenmarkt wordt wat eenvoudiger veel landen van de markt waardoor we in een rustiger vaarwater komen. Komende week prima weer met een lichte nachtvorst en overdag een zonnetje.
Kiwi: We gaan de laatste week in met Zespri kiwi gold, daarna gaan we over op Jingold® green de komende weken nog voldoende binnen.
Bananen: Er is een hele goede vraag in bananen wij wijzigen de prijzen niet maar de druk word groter om de markt te volgen.