“Importseizoen van start met producten van traditionele familiebedrijven”

Het Spaanse zomer importseizoen is maandag 23 april officieel van start gegaan in Enschede.

24 april 2018

“We starten met pitloze watermeloenen van ons huismerk Amador en verse nispero’s van Frutas Antonio Sanchis. Beide bedrijven zijn pure familiebedrijven die al wat decennia mee gaan. Met Amador werken we nu al 11 jaar samen, met Frutas Antonio Sanchis is dit het tweede jaar. Deze bedrijven werken met de gehele familie in de zaak en zoeken de beste producten. Deze producten worden geselecteerd op vele criteria waarvan kwaliteit en smaak de belangrijkste zijn. Kwaliteitsproblemen hebben we gewoon niet met deze mensen”, aldus Willem Dijk junior. Het zijn AA leveranciers en daarmee zeer betrouwbaar op alle fronten. Deze bedrijven zijn traditioneel en van wat kleinere omvang. Ze staan voor hun product.”

Amador
“Vandaag ontvingen we de eerste Spaanse pitloze watermeloenen uit de regio Almeria. Beschikbare maten 3/4/5 in de bekende luxe zwarte doos. Voor de eerste pitloze meloenen zijn ze goed rood gekleurd en lekker van smaak. Komende weken komen daar de Fashion, Crimson, gele en piel del sapo meloenen bij.”

Frutas Antonio Sanchis
Vandaag ontvingen we tevens nispero’s in de traditionele houten kistjes. Maten: GG in de ruime 6 kilo en G/M in de ruime 8 kilo.