Jaap Kodde van Flevostar aan het woord

Weet u waar de afkorting AGF voor staat?

17 januari 2018

Vooral in deze donkere, kille, en dit jaar kletsnatte wintertijd is het in de winteravonden op straat maar een troosteloos gebeuren. Gordijnen dicht, kachel een standje warmer en maar zappen op de televisie naar de bekende programma’s zoals binnenste buiten, de Voice of Holland, ik vertrek of heel Holland bat.

Heel Holland bakt is nu niet het programma waarbij je aan afvallen denkt, wel lekker maar gezond?

U begrijpt wel waar ik naar toe wil en ik heb het al meerdere malen in mijn weekberichten geschreven en wel juist die o zo belangrijke AGF voor onze gezondheid, regelmatig vraag ik het aan mensen wat dit betekent en nog steeds weet het merendeel niet wat deze afkorting betekend.In het programma binnenste buiten zie je de top koks zeer creatieve gerechten maken,  een uitdaging voor meerdere keuken prinsessen en prinsen?
Een programma waarin men op een eenvoudige manier een lekkere maaltijd voor een aantrekkelijke prijs in een soort competitievorm zoals in heel Holland bakt lijkt me wel wat. Ik hoop dat producer John de Mol dit weekbericht leest en op een idee brengt. Wij leveren sowieso de bekende Flevostar aardappelen wel!!!!