Jaap Kodde van Flevostar aan het woord

Prachtige verse aardappelgerechten zomaar ineens thuis op je bord!!

02 februari 2018

Vers, vers, vers, we raken er niet over uitgepraat, het wordt de hype voor de komende tijd en moet een vast gegeven in ons leven worden. Met een goed groeiende economie wordt nogal eens snel naar een luxer leven gekeken, maar het besef in de wereld wordt toch groter dat daarbij een betere voeding ook levensvreugd geeft. We weten natuurlijk dat er delen in de wereld zijn die niet zomaar kunnen profiteren van onze rijkdom, maar het besef dat we deze mensen met gezonde voeding kunnen helpen is nu zeker aanwezig. Ik las deze week in het blad van Nederlands grootste grootgrutter ruime aandacht voor de pieper met heerlijke aardappelgerechten. Zo ook werd ik door een kennis getipt op een speciaal aardappelrestaurant in Eindhoven met de naam, dit restaurant is een onderdeel  van een voor kort opgerichte foodhal met 21 restaurantjes met als motto VERS!!!!

Het is een supergroot succes, en….. niet alleen de pizzabrommertjes rijden door de stad, ook de piepercouriers kom je tegen.

Prachtige verse aardappelgerechten zomaar ineens thuis op je bord!!

Het lijkt me een uitdaging om als groentespecialist aan zulke ondernemers je producten te leveren, is het niet direct aan de consument dan maar op deze manier!!!

Kijk maar op facebook en op internet op Pims  potatoes