Jaap Kodde van Polder Potato aan het woord

Vakantie in eigen land, wat wil je nog meer? Een echte hittegolf, drukbezochte stranden;  geen Costa’s of Playa’s maar gewoon aan onze Hollandse stranden en meren!

14 augustus 2020

Vakantie in eigen land, wat wil je nog meer? Een echte hittegolf, drukbezochte stranden;  geen Costa’s of Playa’s maar gewoon aan onze Hollandse stranden en meren! Een cadeautje in Coronatijd!

Nog enkele weken en de zomervakanties zijn weer voorbij. Ik herinner me een bezoek aan Twente. Een bezoek aan het Wolbert na de zomervakantie in Enschede. Op werkbezoek langs de bekende groentespecialisten in Twente en omstreken.

Hoe groentespecialist Marc uit Enschede zijn klanten begroette ben ik zeker niet vergeten. “Hallo mevrouw, weer terug vakantie? U heeft een mooie vakantie gehad, want u bent wel heel bruin”. Een warm welkom! Mevrouw werd een beetje verlegen, ze kwam natuurlijk inkopen doen. Wat ze wel een beetje moeilijk vond zo kort na de vakantie. Voor Marc was dat geen probleem, hij kende deze klant al jaren en na een rondgang door de winkel, was de tas te klein voor alle boodschappen. Marc tevreden, mevrouw tevreden!

Een voorbeeld van een professionele klantenbinding die toen al belangrijk was, maar wat na ruim tien jaar alleen nog belangrijk wordt.

 

Jaap Kodde