Live Cooking bij Jan Dros lekker eten in Schoonhoven

Zaterdag 22 april organiseerde Willem Dijk AGF voor Jan Dros lekker eten in Schoonhoven een live cooking. De live cooking werd verzorgd door Paleo Bro's.

28 april 2017

Wie is Paleo Bro’s en wat doet hij?

Paleo Bro’s is opgericht door Remko Schippers. De naam Paleo staat voor de lifestyle en Bro’s voor broers, vrienden, volgers. Remko verzorgd workshops, live-cooking, private dining, persoonlijke begeleiding en er zijn al een aantal Paleo Bro’s Pop-Up restaurants.  Inmiddels heeft hij al meer dan 25.000 likes en kookt hij ook voor bekende Nederlands waaronder Anouk Smulders.

Omdat Jan Dros lekker eten dit ja ar hun 35 jarig bestaan viert hebben wij als leverancier een live cooking georganiseerd. Voor de winkel stond Remko met een kraampje en liet de klanten genieten van heerlijke recepten, daarnaast konden de bezoekers de recepten ook meenemen naar huis. De keuze voor Paleo Bro’s was makkelijk gemaakt. In de winkel verkopen Jan en Else heerlijke en gezonde producten. Ze weten bij al hun producten een verhaal te vertellen, ze verkopen producten die met gezondheid te maken hebben en Paleo Bro’s richt zich ook daarop.

Het was een zeer geslaagde dag. Op Facebook bedankte Jan Dros ons voor deze dag. “Willem Dijk, Belma Korjenic & Willem Dijk Senior ontzettend bedankt voor het geweldige actie. Remko Schippers heeft er een feestje van gemaakt in Schoonhoven.” Jan gaat zelfs een paar van de recepten opnemen in het assortiment.