Maak kennis met kwaliteitslabel VAN WILLEM!

"Onderscheid in het versschap is onontbeerlijk en de tijd is rijp om kwaliteit groenten en fruit nog sterker te profileren"

02 april 2021

Met gepaste trots presenteren wij: VAN WILLEM! Een nieuw kwaliteitslabel, waarmee we nog meer inspelen op de consumentenbehoefte naar kwalitatief, gezond en duurzaam eten. Ook voor dit nieuwe label blijven we bij onze basis; kwaliteit. Want onderscheid in het versschap is onontbeerlijk en de tijd is rijp om kwaliteit groenten en fruit nog sterker te profileren in het tijdperk waar we nu in zijn beland! “Kwaliteit, vakmanschap en ambacht dat is waar het om draait in onze sector en als je dit in huis hebt, dan moet je dat vooral laten zien”, aldus Richard van der Helm, commercieel directeur Willem Dijk AGF.

Daarnaast gaan we ons richten op duurzaamheid. Hiermee veranderen we het denken vanuit onszelf naar het denken vanuit onze klant en de eindconsument. Om de impact op het milieu te beperken kijken we bij het verpakken van onze producten goed naar het gebruik van materiaal, maar ook hoe we de kwaliteit kunnen behouden en de houdbaarheid kunnen verlengen.