Opening De Zaak vol Smaak Schippers in Vroomshoop

Mark merkt dat er steeds meer vraag was naar een specialist op het gebied van groenten en fruit. “Daar willen we graag op inspelen met verse streekproducten."

18 maart 2021

Donderdag 18 maart 2021 hebben eigenaren Mark en Fiona Schippers hun nieuwe “De Zaak vol Smaak Schippers” geopend. Eerder hadden ze Slagerij Schippers in een ander pand in Vroomshoop. In deze nieuwe winkel van ruim 300 vierkante meter zit een volledige groenten en fruit speciaalzaak, een enorm assortiment kaas en delicatessen (in samenwerking met Ed’s Kaashuis), een grote slagerij met vlees en barbecuespecialiteiten en natuurlijk de kant- en klaar maaltijden.
Volgens Mark was de verhuizing ook wel nodig. “We merkten het afgelopen jaar wel dat we het steeds drukker kregen en dat het pand aan de Tonnendijk te klein werd. Daarnaast wordt ons assortiment dus flink uitgebreid, dus dan moeten we wel meer ruimte hebben”, zegt Mark, die vol lof is over zijn nieuwe pand. “We komen op een supermooie plek en het heet zelfs: Het Hart van Vroomshoop. Mooier kan niet, toch? Daarnaast is het pand drie á vier keer zo groot en hebben we alles onder één dak. Wat wil je nog meer?”


Wij hebben bijna alleen maar producten uit Twente, al het vlees komt uit Twente behalve het varkensvlees. Dat komt uit Ane, een plaats bij Hardenberg”, vervolgt Mark. “Dat is ook behoorlijk lokaal maar net geen Twente meer. Als wij producten niet uit de streek kunnen krijgen, dan bestellen we het. Maar dat gebeurt altijd bij een lokale leverancier. Ik zou het mooi vinden als elke ondernemer dat zou doen. Het is gewoon een stuk makkelijker omdat je hetzelfde dialect spreekt en je kunt gemakkelijker communiceren met je buren dan met bijvoorbeeld een leverancier uit Amsterdam”, stelt Mark.

Willem Dijk AGF wenst Mark en Fiona veel succes met deze fantastische nieuwe Zaak vol Smaak!