Organisatie

Een organisatie die op elkaar kan bouwen

Er zijn mensen die beweren dat een grote organisatie synoniem staat voor grote slagvaardigheid. Meer medewerkers zou een betere organisatie betekenen. Ervaring heeft ons echter geleerd dat in grotere organisaties vaak de benodigde alertheid, en dus uw belang in het gedrang komt. De organisatie van Willem Dijk is daarom bewust klein gehouden. Onze afdelingen sluiten naadloos op elkaar aan en de in- en verkopers zijn perfect op elkaar ingespeeld. Ze verliezen elkaar en uw belang geen moment uit het oog.

Verse kwaliteitsproducten

Wie dagelijks met aardappels, groenten en fruit te maken heeft, weet dat snelheid en organisatie onafscheidelijk zijn. Vooral wanneer je, zoals wij, staat op een afhandelingstermijn van 24 uur als absolute limiet. Om dat doel te bereiken houden we intensief contact met afladers. Commissionairs houden ons op de veilingvloer regelmatig op de hoogte. Zo blijven we alert op ontwikkelingen in de markt. Dat komt de kwaliteit en de versheid van de producten ten goede.

Persoonlijk contact van begin tot eind

Voor een goede samenwerking is het van belang dat u ons door en door kent. En wij u. Daarom staat persoonlijke verkoop hoog in het vaandel. U kunt kiezen of u uw bestellingen telefonisch of per mail/online (website) doorgeeft of dat u uw producten in onze loods komt uitzoeken. Onze in- en verkoper zal u hierbij graag van dienst zijn.

We weten dat u het op prijs stelt dat u met steeds dezelfde mensen in contact komt. Als wij uw bestelling leveren, heeft u daarom geen onbekende voor de deur staan. Onze chauffeurs rijden vaste routes. Elke levering wordt dus gedaan door dezelfde chauffeur. Een prettig, vertrouwd idee.