Export

Ons bedrijf is gevestigd in Enschede, 5 kilometer van de Duitse grens. Van daaruit exporteren wij met onze vrachtwagens richting Emden, Hannover, Bielefeld, Münster en Dortmund. Onze Duitse klanten die zich buiten de eigen reikwijdte bevinden beleveren we via extern transport. Daarnaast exporteren we producten naar het noorden van België en naar de UK. Zo timmeren wij met ons gedreven en ervaringrijke exportteam dagelijks aan de weg.

Continuïteit in product en kwaliteit

Wij onderscheiden ons door actief te zijn, te luisteren naar de klanten en door altijd scherp te zijn op de kwaliteit. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Door grote betrokkenheid bij de verschillende telers en met veel eigen huismerken in ons assortiment dragen we zorg voor continuïteit in product en kwaliteit.

Breed assortiment

Willem Dijk voert een breed assortiment groente en fruit. Daarnaast bieden we een volledig assortiment aardappelen uit voorraad. Nederlandse, maar ook Duitse aardappelen zoals Bellarosa, Maritiema en Allianz. We leveren diverse rassen en verpakken alles in de verpakking die u wenst.