Werkwijze

Aardappelen, groenten en fruit gaan door veel handen. In veel gevallen bij de tussenhandel ook. Zo niet bij Willem Dijk. Of het nu gaat om de afstand van het land tot de klant of tussen u en ons. Wij kiezen graag voor de kortste weg om zo de beste kwaliteit te garanderen.

Onze mensen hebben allemaal jaren lang ervaring in de AGF-branche, dit brengt vele voordelen met zich mee. Wij weten wat er speelt in de markt, zijn bekend met het werk op de veiling, hebben ervaring als commissionair en houden als geen ander van aardappelen, groente en fruit. Daarom kiezen we altijd voor eerste kwaliteit en eigen import.

Zeven voordelen op een rij

Kiest u voor Willem Dijk AGF, dan kiest u voor een pakket aan voordelen. Diverse soorten afnemers in Nederland, Duitsland en Spanje gingen u reeds voor. Denk aan speciaalzaken, de ambulante handel, supermarkten, de horecagroothandel en snij- en bewerkingsbedrijven.

#1 Een gesloten koelketen van producent tot klant

Voorzien van de laatste koeltechnieken rijden onze vrachtwagens en toeleveranciers in binnen-  en buitenland naar uw winkel. Er bestaat tussen aflader en uw winkel geen moment dat de waren in aanraking komen met een temperatuur hoger dan 7° Celsius. De koelapparatuur op de vrachtwagens voldoet aan de modernste normen. Dat geeft u de zekerheid dat uw product continu de juiste temperatuur houdt en vers blijft. Tussen u en de kweker en tuinder zit een reisafstand van maximaal vierentwintig uur. Meer niet.

#2 Wij maken het net iets verser

Wij garanderen versheid van al onze producten door in ons complex de temperatuur onder controle te houden. Wij beschikken over speciale koelcellen met een constante temperatuur van 3° Celsius en een koelcel specifiek voor exoten met een constante temperatuur van 6° Celsius. Onze bananencel heeft een temperatuur van 13° Celsius en de neerzetloods een ruimtekoeling van 7°Celsius.

#3 Ons slagvaardige team staat voor u klaar

Scherp inkopen vraagt om een alerte organisatie. Willem Dijk heeft daarom slagvaardige en gekwalificeerde medewerkers in huis. Alleen zo kunnen wij garanderen dat uw kwaliteitsbestelling tegen een scherpe prijs en op het door u gewenste tijdstip bij u voor de deur staat.

#4 Snelle levering

Voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. Deze gouden regel maken wij al jaren waar met ons voltallige team. Onze telefonische verkoop is doordeweeks te bereiken van 7.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 7.30 – 12.30 uur.

We weten ook al jaren dat er na 17.00 uur ‘s middags nog wel eens een bestelling te binnen schiet bij onze afnemers. Dat is geen probleem bij Willem Dijk. Na 17.00 uur krijgt u een van onze loodsmedewerkers aan de lijn. Ze helpen u graag verder met een eventuele nabestelling.

#5 Cash & Carry

Onze loods (cash & carry) is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 -16.30 uur en op zaterdag tussen 07.30 – 11.00 uur. U bent van harte welkom aan De Ossenboer 2 in Enschede om zelf uw handel uit te zoeken en bij elkaar te pakken. Onze loodsverkopers zijn u daarbij graag van dienst. Uiteraard kunt u ook vooraf bestellen en uw bestelling afhalen.

Wij leveren niet aan de horeca. Vraag naar de verkoopvoorwaarden af magazijn.

#6 Persoonlijk pakket samenstellen

Willem Dijk heeft een groot assortiment aardappelen, groenten en fruit. Steeds vaker bieden we kruiden, sausen, rauwkost en vruchtensappen. Door het enorm uitgebreide assortiment kunt u elke denkbare samenstelling maken.

#7 ISO 22000-gecertificeerd

Kwaliteitszorg en voedselveiligheid vinden we uitermate belangrijk. We zijn daarom vanaf de start van Willem Dijk AGF gecertificeerd. Tot einde 2019 hebben wij altijd de HACCP certificatie gedragen. Sinds januari 2020 zijn wij zelfs ISO 22000-gecertificeerd. Deze norm sluit het beste aan op onze organisatie en wat klanten van ons verwachten. ISO 22000 gaat erg ver in voedselveiligheid. Onze afnemers ontvangen AGF die aan de (boven)wettelijke eisen, richtlijnen en verordeningen van de Europese Commissie voldoen. Daarnaast beheersen onze medewerkers de processen die nodig zijn om deze kwaliteitsnorm te handhaven en bewaken. U kunt het certificaat downloaden onderaan deze pagina.

Onze loods (cash & carry) is geopend van 7:00 tot 16:30 uur, ook erg handig! Zaterdag van 7:30 tot 11 uur.

Uw Groenteman

Uw Groenteman is een samenwerkingsverband tussen 13 ondernemers met een groentespeciaalzaak en Willem Dijk. De nadruk van het samenwerken ligt met name op het voeren van gezamenlijke acties, promoties en inkoop. Alle voorkomende en belangrijke taken en zaken worden gecoördineerd vanuit Willem Dijk AGF.

Uw persoonlijke pakket samenstellen

Willem Dijk heeft een groot assortiment aardappelen, groenten en fruit. Maar daar blijft het niet bij. Steeds vaker liggen in de schappen kruiden, sausen, rauwkost en vruchtensappen. Met ons enorm uitgebreide assortiment kunt u elke denkbare samenstelling maken.