ADN Studieclubs 2017 & Groenteman met Ster

Vanuit de landelijke ADN is er een nieuwe weg ingezet op het gebied van het samenbrengen van leden binnen Studieclubs en Groenteman met Ster.

03 februari 2017

 

Vanuit de landelijke ADN is er een nieuwe weg ingezet op het gebied van het samenbrengen van leden binnen Studieclubs en Groenteman met Ster. In Nederland wordt in 7 plaatsen gestart met een nieuwe Studieclub en jullie kunnen je daarvoor aanmelden. Deelname aan de Studieclub kan in combinatie met deelname aan Groenteman met Ster, maar er kan ook los op worden ingeschreven.

Wat kun je verwachten?
De Studieclubs worden georganiseerd en begeleid door ADN. Dit gebeurt in samenwerking met SVO Vakopleiding Food. De Studieclubs richten zich op het ondernemerschap in zijn totaliteit, maar met name staat het product centraal en het onderscheidend vermogen van de groenteman. In het maken van onderscheid, ten opzichte van de supermarkt, liggen namelijk de kansen. Samen wordt de handschoen opgepakt om hier een sterke vuist tegen te maken. Daarnaast is er volop ruimte voor verdieping op alle mogelijke onderwerpen. Tussen de bijeenkomsten door, is er deskundige, individuele begeleiding op maat mogelijk.
Bij de eerste bijeenkomst worden de grote lijnen van de Studieclub bepaald en de wensen binnen de groep geïnventariseerd. In eerste instantie worden er vier bijeenkomsten gepland. Indien wenselijk kan dit uitgebreid worden. Het zullen interactieve bijeenkomsten zijn. Deelname aan een Studieclub is altijd vrijwillig, maar nooit vrijblijvend. Oftewel, een studieclub is het meest effectief als de deelnemers veel inbreng hebben. In de praktijk blijkt dat ondernemers het meeste van elkaar kunnen leren.

Groenteman met Ster
Groenteman met Ster is vorig jaar voor het eerst van start gegaan. Er kan worden teruggekeken op een fantastische eerste editie. Het eerste jaar hebben 40 bedrijven meegedaan en hebben 24 bedrijven één of meerdere sterren behaald. Binnen Groenteman met Ster krijg je onafhankelijke en professionele feedback over je totale bedrijfsvoering. Deelname aan Groenteman met Ster maakt je een betere ondernemer, een betere werkgever, geeft de medewerkers een boost en is uitstekend door te vertalen naar je klanten en potentiële klanten. En dit is nog ongeacht of je aan het einde van het traject een felbegeerde ster in de wacht weet te slepen. De ster is dus niet het primaire doel, maar het kan wel een uiteindelijk resultaat zijn.

Investering
Groenteman met Ster 2017:
Deelname aan Groenteman met Ster vraagt om een investering. Dit is de tijd die je er als bedrijf in moet steken en een financiële bijdrage van € 1.248,- (ex. BTW). Iedere groenteman met winkel(s) mag meedoen aan de verkiezing. Leden van ADN krijgen op de deelnamekosten een korting van € 250,- en betalen dus slechts € 998,- (ex. BTW). Wanneer je deze wedstrijd samen met je team serieus en enthousiast aanpakt, verdien je de investering dubbel en dwars terug!

ADN Studieclub:
De Studieclubs zijn alleen toegankelijk voor leden van ADN. De kosten voor deelname (vier themabijeenkomsten) bedragen € 267,- ex BTW. Omdat ADN veel belang hecht aan deelname aan deze studieclubs ter bevordering van het ondernemerschap, biedt ADN haar leden, in combinatie met deelname Groenteman met Ster 2017, op deze kosten een subsidie van € 267,-. Je betaalt dan dus enkel het deelnamegeld van Groenteman met Ster, namelijk: € 998,- ex. BTW. Wil je lid worden van ADN, neem dan contact met ons op en kijk op de website www.agfdetailhandel.nl voor meer informatie.

Aanmelden
Hierna volgt een overzicht van de locaties en data van de eerste twee Studieclubs.
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@agfdetailhandel.nl of door te bellen met (070) 351 21 06.

 

 

ADN Studieclubs – Data – Locaties

Bijeenkomst 1, thema: elixers, slowjuice-sappen en smoothies, aanwezigheid voedingsdeskundige.
Tijdstip: 19:00 – 22:00 uur.
Best Dinsdag 14-2 SVO Best: De Dieze 28
Heerhugowaard Woensdag 15-2 SVO Heerhugowaard: W.M. Dudokweg 78
Houten Dinsdag 21-2 SVO Houten: Sleepboot 2
Zwolle Woensdag 22-2 SVO Zwolle: Spui 2
Almelo Dinsdag 28-2 Rational NL: Twentepoort West 7 Almelo
Rijswijk Woensdag 1-3 SVO Rijswijk: Diepenhorstlaan 3
Groningen Dinsdag 7-3 ntb
Bijeenkomst 2: thema in overleg
Tijdstip: 19:00 – 22:00 uur.
Best Dinsdag 23-5 SVO Best: De Dieze 28
Heerhugowaard Woensdag 24-5 SVO Heerhugowaard: W.M. Dudokweg 78
Houten Woensdag 31-5 SVO Houten: Sleepboot 2
Zwolle Woensdag 7-6 SVO Zwolle: Spui 2
Almelo Woensdag 14-6 Rational NL: Twentepoort West 7 – Almelo
Rijswijk Dinsdag 20-6 SVO Rijswijk: Diepenhorstlaan 3
Groningen Woensdag 21-6 nbt
Laten we met elkaar door het hele land ijzersterke ADN Studieclubs starten en maak daar zelf, met jouw bedrijf, onderdeel van uit. We horen graag van je!