VEG Vak Event Groentehelden

VEG. is het nationale Vak Event voor Groentehelden en vindt plaats op 21 en 22 juni 2018 in de Rotterdamse Onderzeebootloods.

21 april 2017

Inmiddels staat het nieuwe AGF event stevig in de steigers. Omdat dit veel verder gaat dan een aantal conceptuele aanpassingen, is besloten afscheid te nemen van de beurs AGF Detail. In plaats hiervan lanceert de organisat een compleet nieuw event, met een nieuwe datum, een nieuwe locatie en een nieuwe naam: VEG VEG is het nationale Vak Event voor Groentehelden en vindt plaats op 21 en 22 juni 2018 in de Rotterdamse Onderzeebootloods; een pure en rauwe locatie die past bij de mensen en producten uit onze branche. VEG zet het verse product – aardappelen, groenten en fruit – vol in de schijnwerpers en laat zien hoe bijzonder, hoe lekker, hoe gezond en vernieuwend deze producten zijn. Wij noemen dit ‘product leadership’. VEG richt zich op het gespecialiseerde kanaal en kent 3 kerndoelgroepen: de groentespeciaalzaak, de foodservice en de influencers (w.o. vloggers, bloggers en diëtisten). VEG is een activerend event waar verhalen rondom merken, teeltwijze en producttoepassingen worden gedeeld. De opzet biedt een plezierige mix van demonstraties, workshops, mini seminars en stands.
Spraakmakend zijn de nieuwe historische locatie van de Rotterdamse Onderzeebootloods en de VEG BBQ op de havenkade. VEG staat voor durven vernieuwen, eigentijds en keuzes maken. Niet alleen voor de massa gaan maar geloven in een eigen koers en daarmee het verschil maken. VEG vindt dat iedereen een Groenteheld kan zijn. VEG. wordt gedragen door een aantal vooraanstaande Founding Partners die mede verantwoordelijk zijn voor de invulling van het programma. Ook ADN blijft als één van deze Founding Partners nauw verbonden aan VEG.