We schakelen over op Nadorcott Gold en Clemendolce van Filosofo

Komende week (maandag 28 februari) schakelen we over van TangGold naar Nadorcott Gold en Clemen Dolce (Orri).

25 februari 2022

Komende week (maandag 28 februari) schakelen we over van TangGold naar Nadorcott Gold en Clemen Dolce (Orri). Jaarlijks rond week 9/10 moet je keuzes maken, al is dat soms hard. Alles draait in deze handel om kwaliteit en daarom gaan we over.

TangGold is een ras dat vanuit de opslag wordt gesorteerd en gepakt. Een beetje ‘houdbaar/opslag’ zeg maar. De Nadorcott Gold is een wat later ras, heeft een tikkie meer zuurgraad waardoor eetkwaliteit duurzamer is. Met andere woorden houdt het langer zijn smaak. Dit is bij TangGold niet het geval daar proef je dan een beetje de leeftijd van het fruit. De een wat voller van smaak dan de ander en heel af en toe wat dode cellen (droge stukjes of minder smakelijke stukjes in een partje).

En dan hebben we natuurlijk de Clemen Dolce® (Orri)! Daar is weinig uitleg voor nodig: een luxe en vooral smaakvolle mandarijn uit het Filosofo assortiment. Wel het duurdere segment maar succes is hiermee gegarandeerd.  Tja… aan alles komt een eind dus ook aan het TangGold seizoen.

We kijken zeer tevreden terug op het succesvolste seizoen in ons bestaan als het gaat om volume en smaak!