We hebben weer het eerste kistje Opperdoezer Ronde!

Het allereerste kistje Opperdoezer Ronde van het jaar 2016 weer voor Willem Dijk AGF BV!

21 maart 2016

In 1988 was het de eerste keer dat Willem Dijk SR het “eerste kistje Opperdoezer Ronde” kocht. Vandaag was het weer zover en nam Willem Dijk JR het 24e “eerste kistje Opperdoezer Ronde” in ontvangst uit handen van teelster Rosan Bos. In de afgelopen 28 jaar zat Willem Dijk AGF er slechts vier maal naast. Voor de groothandel in Enschede is het een ware traditie.

Vanmorgen in alle vroegte is het eerste kistje 28- op met de hand gerooid door familie Bos uit Opperdoes en is vervolgens naar Enschede gebracht om ze te overhandigen. De Opperdoezer komt uit de kas en na veel zoeken is het toch gelukt het eerste kistje vol te krijgen. Het zal nog wel een paar weken gaan duren voordat de volgende kistjes komen. Willem Dijk AGF is een sterke speler op de markt met de Opperdoezer Ronde, die in het seizoen behoorlijk wat tonnen afneemt, aldus de woorden van Kees Bos.

Willem Dijk AGF zal het eerste kistje Opperdoes vandaag per opbod verkopen. De opbrengst zal ten goede komen van stichting KiKA (Stichting Kinderen Kankervrij).