Wij zijn Willem Dijk AGF; Angelo

...als dat prettig is en iedereen stroopt de mouwen op, dan ga ik met plezier naar mijn werk.

06 september 2019

Mijn naam is Angelo Azink, ik ben 28 jaar en alweer bijna 4 jaar werkzaam bij Willem Dijk AGF. Ik woon in Enschede samen met een huisgenoot. Daarnaast heb ik een hele lieve vriendin. Ik werk inmiddels als Algemeen Loodsmedewerker bij Willlem Dijk AGF. Op de zaterdag werk ik als verantwoordelijke man en zorg ik voor de aansturing van de werkzaamheden. Doordeweeks draai ik om de week een wisselende dienst. De ene week werk ik van 09:30u t/m 18:00 uur en de andere week van 13:00 uur t/m af. Op de zaterdag begin ik ’s ochtends om 08:30 uur en werk ik tot alle orders zijn verwerkt, meestal omstreeks 15:00 uur. Mijn werkzaamheden zijn gelukkig erg afwisselend, dit vind ik erg fijn. Ik ben breed inzetbaar, de ene keer speel ik mijn rol in het verwerken van inkomende goederen, de andere keer pick ik orders en het moment erop controleer ik uitgaande bestellingen. Twee keer per week pick ik orders van een Duitse route. Op deze route wil nog wel eens wat tijdsdruk zitten en iedere keer dat de bestellingen weer op tijd klaar staan, geeft dat een goed gevoel. De opbouw van die order is qua stapelen ook weer even wat anders. Ook sta ik direct in contact met de verkoper om snel te schakelen. Dit levert wel eens wat hectiek op, maar het lukt ons iedere keer weer om het in goede banen te leiden. Wat mij motiveert in mijn werk is het constant verbeteren en ontwikkelen van mezelf. Daarnaast vind ik de omgang en het samenwerken met mijn collega’s belangrijk. Als dat prettig is en iedereen stroopt de mouwen op, dan ga ik met plezier naar mijn werk. Natuurlijk hoort daar soms ook een lolletje bij! Vanavond om 18:00 uur zit mijn dienst er op. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en een drankje te doen in de stad, dat staat vanavond ook op de planning. Zondag is mijn verjaardag, dus daar ga ik een gezellige dag van maken. De maandag is immers mijn roostervrije dag. Ik wens iedereen een fijn weekend!