Wij zijn Willem Dijk AGF; Jamal

Ik maak op een dag behoorlijk wat meters met een kar aan de hand. Ik vind het prettig om fysiek bezig te zijn, hier blijf ik lekker fit bij!

16 januari 2020

Hallo allemaal, mijn naam is Jamal Sliman. Ik ben 27 jaar en ik werk bij Willem Dijk AGF in de loods. Ik ben nog niet zo heel lang werkzaam bij Willem Dijk AGF, namelijk anderhalve maand. Tot nu toe bevalt het me uitstekend! Ik kom oorspronkelijk uit Damascus in Syrië. Nog niet zo heel lang geleden ben ik naar Nederland gekomen. Bij Willem Dijk AGF werk ik zoals gezegd in de loods, waarbij ik voornamelijk orders pick. Dit doe ik vooral op rolcontainers, omdat het meest eenvoudig is om te leren. Ik maak op een dag behoorlijk wat meters met een kar aan de hand. Ik vind het prettig om fysiek bezig te zijn, hier blijf ik lekker fit bij! Aan de andere kant lijkt het me ook leuk om straks te werken met een elektrische palletwagen. Toen ik in het begin hier kwam werken wist ik nog niet wat alle producten waren, maar dat gaat nu steeds beter. Op die manier kan ik ook beter op de kwaliteit letten. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is toch wel de werkomgeving. Het picken van orders is individueel werk, maar omdat ik met veel collega’s telkens in de zelfde ruimte werk, geeft het toch een gevoel van samen. Ook de grapjes onderling onder het werk, maakt het leuk op de vloer. Ik wil graag snel zo veel mogelijk leren binnen het bedrijf en gewoon goed mijn steentje bijdragen. Ik houd mijn verhaal kort, want ik ben niet iemand van veel woorden. Ik wens iedereen een prettig weekend en ik zou zeggen, let goed op de vitamines!