Wij zijn Willem Dijk AGF; Jeroen

Het bevalt me erg goed bij Willem Dijk AGF. Naast mijn studie werk ik ongeveer 20 uur in de week, veelal in de avonden en op zaterdag.

20 december 2019

 

Hallo, mijn naam is Jeroen Berteler. Ik ben 22 jaar oud en studeer momenteel aan de Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding CALO (Lichamelijk Opvoeding) en zit in leerjaar 1. In totaal duurt deze opleiding 4 jaar, als ik hem heb afgerond wil ik graag werken als beroepsgericht sportdocent. Omdat ik in Enschede woon, maak ik iedere keer de rit met de trein naar Zwolle. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Victoria ’28 in een vriendenteam op zaterdag. Doordeweeks zit daar ook één training aan vast.

Ik werk sinds een half jaar bij Willem Dijk AGF. Via twee teamgenoten ben ik bij Willem Dijk AGF terecht gekomen, van hen hoorde ik positieve verhalen en kreeg ik mee dat ik het goed kon combineren met mijn studie en sport. Ik ben werkzaam als orderpicker in de loods. Ik zorg er voor dat de bestelling van de klant netjes en correct wordt verzameld en voor verlading wordt klaargezet.

Het bevalt me erg goed bij Willem Dijk AGF. Naast mijn studie werk ik ongeveer 20 uur in de week, veelal in de avonden en op zaterdag. Dit doe ik flexibel afhankelijk van mijn schoolrooster. Tijdens mijn werkzaamheden vliegt de tijd, omdat je constant aan het picken bent. Door lekker te werken vergeet je de tijd dan. Ik kan goed opschieten met collega’s, waardoor het werk nog weer een stukje leuker wordt. Sommige collega’s zie ik ook buiten werktijd en dat schept natuurlijk een extra band. Bij de vorige thuiswedstrijd van FC Twente heb ik drie collega’s meegenomen. Twee van hen waren nog nooit bij de plaatselijke FC geweest, erg leuke ervaring!

Het werken op de zaterdagochtend vind ik het de fijnste moment om te werken. We zijn dan met een klein team, er is dan minder hectiek en drukte, waardoor je goed kan opschieten en ik lekker mijn ding kan doen. Op de vloer ben ik gewoon mijzelf. Ik ben enthousiast en energiek en dat past prima in deze werkomgeving. Ik houd ook wel van een grapje en een lolletje, even iemand in de zeik nemen houd ik van. Uiteraard moet dit niet de boventoon voeren, want dan komt er van het werk niks meer terecht!

Als afsluiter van de week heb ik nog een persoonlijke wijsheid voor jullie. Doe er mee wat je wil, haha. Ik zeg altijd maar zo: “Bekijk een peer niet van de binnenkant, maar van de buitenkant”. Fijn weekend allemaal!