Wij zijn Willem Dijk AGF; Jeroen

Ik heb binnen het bedrijf flink kunnen groeien.

23 augustus 2019

Mijn naam is Jeroen te Sligte en ik ben 28 jaar oud. Ik werk als loodschef bij Willem Dijk AGF. Ik ben woonachtig in Enschede, en nu 3 jaar samen met mijn vriendin Lotte. Tijdens mijn schooltijd was ik opzoek naar een bijbaan, via een klasgenoot ben ik toen bij Willem Dijk AGF terecht gekomen. Ondertussen werk ik alweer bijna 9 jaar bij Willem Dijk AGF. De eerste 2 jaar heb ik als orderpicker parttime gewerkt. Toen ik een vervolgstudie moest kiezen, kon ik daar geen goede keuze in maken. Ik had het naar mijn zin op het werk en toen de mogelijkheid er was om fulltime bij Willem Dijk AGF aan de slag te gaan, heb ik dat gedaan. Ik heb binnen het bedrijf flink kunnen groeien. Begonnen als orderpicker ben ik doorgegroeid naar Controleur Uitgaande Goederen en vervolgens naar de functie van Ploegleider.  Sinds februari van dit jaar vervul ik de functie van Loodschef. Dit is een verantwoordelijke functie, waarin ik mij thuis voel. Het sturen en verbeteren van het proces is leuk en uitdagend. Samen met ploegleiders Ewoud en Ali zorgen wij ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. In de loods werken wij met een leuke en diverse groep mannen, de werksfeer is goed en dat is erg belangrijk. Geniet van het zonnige weekend!

Jeroen