Wij zijn Willem Dijk AGF; Peter

Via mijn broer, die hier op dat moment ook werkte, ben ik bij Willem Dijk in de loods terecht gekomen als parttime orderpicker.

13 september 2019

Mijn naam is Peter Teussink, 28 jaar jong en sinds 2006 werkzaam bij Willem Dijk AGF. Via mijn broer, die hier op dat moment ook werkte, ben ik bij Willem Dijk in de loods terecht gekomen als parttime orderpicker. Ik werkte een aantal middagen/avonden in de week en standaard op zaterdag naast mijn studie. Eerst op de middelbare school en later aan de Universiteit Twente. Sinds september 2018 werk ik als jr. Supply Chain Manager. In eerste instantie project voor automatisering in de loods. We zijn daar bezig met de ontwikkeling van een Warehouse Management Systeem (WMS) om de werkzaamheden in de loods te optimaliseren. Dit kreeg onder andere meer prioriteit door de verbouwing. Verder ben ik begonnen met het verzamelen van data om beter inzicht te krijgen in processen, met als doel om ze te verbeteren. Met mijn ervaring op de werkvloer en regelmatig contact te houden met de verschillende afdelingen probeer ik prioriteiten te stellen aan stappen die worden genomen in het ontwikkelen van het WMS. Ik vind het leuk om data boven water te halen en om te vormen naar informatie waar afdelingshoofden op kunnen sturen. Het onderzoeken en oplossen van vraagstukken geven mij veel voldoening. In mijn rol werk over het algemeen individueel. De samenwerking zit hem in het halen van informatie, het signaleren onregelmatigheden en het gevraagd en ongevraagd advies geven over uiteenlopende onderwerpen. Als break gedurende de dag verzorg ik regelmatig een lekker maaltijdje voor mij en de collega’s op kantoor. Samen koken we één á twee keer per week wat lekkers. Dit zijn altijd leuke momenten die tijdens een hectische dag voor ontspanning zorgen. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om te sporten. Twee keer in de week sta ik in de wei om een balletje te trappen in een vriendenteam bij BSC Unisson. Wanneer het weer en de tijd het toelaat, houd ik er van om een rondje te mountainbiken. Andere hobby’s van mij zijn, toneel spelen en mijn kennis op peil te houden tijdens de wekelijkse pubquiz. Ook dit weekend ben ik weer op en langs de velden te vinden. Iedereen een fijn weekend gewenst!