Wij zijn Willem Dijk AGF; Reuben

Een stukje flexibiliteit zorgt er bij mij voor dat ik het werk perfect kan combineren met mijn studie.

01 november 2019

 

Mijn naam is Reuben Coker, ik ben 22 jaar en ik woon in Enschede. Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding Toerisme. Ik zit nu in het laatste jaar van die opleiding.

Sinds augustus van dit jaar werk ik bij Willem Dijk AGF in de loods. Ik werk als orderpicker. Op internet vond ik de vacature en daar heb ik direct op gesolliciteerd. Ik kende de naam Willem Dijk AGF al vanuit mijn omgeving en ik hoorde daar goede verhalen over. Ik werk ongeveer 3 dagen per week in de loods, dit verschilt soms door mijn opleiding. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het picken van orders. Dit doe ik veelal op rolcontainers aan de hand van een orderpicklijst. De werkomgeving bevalt me erg goed. De onderlinge sfeer is goed en daardoor ga ik graag naar mijn werk. Mijn collega’s zijn behulpzaam en zo zorgen we samen dat de bestellingen op tijd de deur uit gaan. Als orderpicker zorg ik ervoor dat de bestellingen nauwkeurig gelopen worden. Daar hoort ook een nauwkeurige administratie van die order bij. Daar let ik extra goed op. Een stukje flexibiliteit zorgt er bij mij voor dat ik het werk perfect kan combineren met mijn studie. De korte communicatielijnen met mijn leidinggevende en de loodschef werken hier ook goed aan mee. Ook op het werk wordt er flexibiliteit van mij verwacht. Het werk brengt bijvoorbeeld met zich mee dat we niet kunnen werken met pauzes op vaste tijden. Ik vind dit fijn om zelf te plannen, zodat het werk er niet onder lijdt, maar ook dat ik zelf een moment kan plannen.

Ik ben nu bezig met het afronden van mijn studie en ondertussen een zakcentje aan het bijverdienen bij Willem Dijk AGF. Als mijn studie klaar is, wil ik ook nog een tijdje blijven werken. Ik heb het gewoon naar mijn zin en zo kan ik ook nog even sparen!

Morgen ga ik het veld op om te voetballen en ’s avonds heb ik nog een verjaardag. Lekker weekend vieren en dan maandag weer aan de slag!

Ik wens u een fijn weekend!