Wij zijn Willem Dijk AGF; Stefan

Zowel het ‘zorgen’ voor de speciaalzaken als het ‘knallen’ met de supermarkten vind ik gewoon heel erg leuk om te doen.

08 november 2019

 

Mijn naam is Stefan Brughuis, ik ben 26 jaar en woonachtig in Enschede.

Voordat ik ging werken bij Willem Dijk AGF heb ik de studie Commerciële Economie afgerond op Saxion Hogeschool te Enschede. Na het afstuderen ben ik 1-2 maanden later begonnen bij Willem Dijk AGF als verkoper. Mijn eerste werkdag is alweer ruim 3 jaar geleden, namelijk op 1 september 2016. Hier werd ik ingewerkt door de kwaliteitscontroleurs Arno en Cor in de loods, zodat ik kennis kon opdoen van de handel. Afsluitend van die periode ben ik nog een week mee geweest met de vrachtwagenchauffeurs om te kijken waar wij de handel vandaan halen en waar wij  de handel bezorgen. Toen ik op het kantoor begon te werken heb ik de verkoop aan de supermarkten opgepakt en uitgebreid. Na verloop van tijd kwam er steeds meer kennis over het vak, waardoor ik steeds meer speciaalzaken en snijbedrijven ging helpen. Zo heb ik nu een hele mooie en grote, maar toch verschillende klantenportfolio. Zowel het ‘zorgen’ voor de speciaalzaken als het ‘knallen’ met de supermarkten vind ik gewoon heel erg leuk om te doen. Het nauwe contact dat je met de klanten opbouwt, brengt iedere dag gewoon iets extra’s met zich mee. Zo kan ik met de supermarkten overleggen welke acties we op poten willen zetten in de week. Met de inkopers binnen Willem Dijk AGF regel ik dan de handel afgestemd op de actie om het vervolgens te verspreiden over de supermarkten.

Het weekend staat voor de deur en de boog kan niet altijd gespannen staan, dus we gaan er dit weekend weer een mooi feestje van maken. Als afsluiter van het weekend ga ik ook nog FC Twente tegen PEC Zwolle bekijken in de Grolsch Veste! Fijn weekend!