Wij zijn Willem Dijk AGF; Tarek

In het begin was de temperatuur wel even wennen, maar nu voelt het als heel normaal! In deze tijd van het jaar is het warmer dan buiten, dat is wel grappig..

15 november 2019

Ik ben Tarek Barakat, Ik ben 29 jaar en ik ben woonachtig in Enschede samen met mijn vrouw. Ik werk sinds juli van dit jaar bij Willem Dijk AGF als loodsmedewerker. In het begin heb ik veelal in de middag gewerkt, maar sinds een tijdje werk ik in wisselende diensten in een ploegensysteem. Ik kan zeggen dat ik het goed naar mijn zin heb bij Willem Dijk. In het begin was de temperatuur wel even wennen, maar nu voelt het als heel normaal! In deze tijd van het jaar is het warmer dan buiten, dat is wel grappig, omdat het normaal andersom is.
Mijn directe collega’s zijn erg behulpzaam, waardoor ik het werk snel onder de knie heb gekregen. Ik ben nog niet zo heel lang in Nederland, dus ik heb soms nog wat moeite met de taal. Hier is dat gelukkig geen probleem, omdat er geduld voor is.
Als ik in de ochtendploeg werk, start ik mijn dag met het aanvullen van voorraden, het ordenen van de producten en andere bijkomende klusjes. Zo zorgen we er voor dat we goed voorbereid zijn op de dag die komen gaat. Ook zet ik bijvoorbeeld al bestellingen klaar voor haalklanten. De rest van de dag bestaat voornamelijk uit het lossen van vrachtwagens en het op locatie zetten van inkomende handel. Dit doe ik met behulp van een elektrische pallettruck. Ik vind het leuk om te doen, omdat je door kunt werken en je echt resultaat ziet. Als we een volle vrachtwagen snel hebben verwerkt, dan geeft dat een goed gevoel!
In de middagploeg bestaan mijn werkzaamheden meer uit het picken van orders. Ik probeer dan goed op de kwaliteit te letten en te zorgen dat ik stevig stapel.
Ik wil mij graag verder ontwikkelen in de loods. Er zijn nog een aantal werkzaamheden die ik graag wil leren. Op zijn tijd krijg ik daar ook zeker de kans voor.
Wij hebben het werk er bijna op zitten voor vandaag en dan ga ik genieten van het weekend. Ontspannen en leuke dingen doen!

Allen een fijn weekend gewenst!