Wij zijn Willem Dijk AGF; Tom

Gekscherend wordt me dan ook wel eens "goedemiddag" gewenst door inkopers die natuurlijk al eerder zijn gestart.

30 augustus 2019

Mijn naam is Tom Hesselink, 29 jaar en geboren, getogen en woonachtig in Enschede. Eind 2007 ben ik begonnen bij Willem Dijk AGF en sindsdien niet meer weggeweest. Zoekend naar een bijbaan naast mijn studie Personeel & Arbeid kwam ik als orderpicker bij Willem Dijk AGF terecht. Na jaren met plezier in de loods te hebben gewerkt kwam ik op een punt om een volgende stap te nemen. De studie was inmiddels afgerond en toen de vraag vanuit Willem Dijk ontstond voor een medewerker Personeel & Organisatie ben ik daar op in gegaan. Vanaf begin 2018 werk ik met plezier op de personeelsafdeling. Ik begin iedere werkdag om 08:00 uur. Gekscherend wordt me dan ook wel eens “goedemiddag” gewenst door inkopers die natuurlijk al eerder zijn gestart. Iedere dag staan er andere werkzaamheden op de planning¬† op het gebied van personeel. Van het uitzetten van vacatures, voeren van sollicitatiegesprekken, adviseren en ondersteunen van leidinggevenden, het voeren van gesprekken met medewerkers en het fungeren als vraagbaak. Ik vind het leuk om met alle verschillende afdelingen in contact te staan en (hopelijk) invloed te hebben op de manier van werken, zodat iedereen plezier heeft in zijn/haar werk en doelen worden gehaald. Na zoveel jaar bij Willem Dijk AGF werkzaam te zijn, ken ik behoorlijk wat onderdelen van de organisatie. Dit helpt me erg in mijn werk en maakt ook dat ik wel eens ergens in kan springen als dat nodig is. Groenten en fruit gaat toch ook een beetje in je bloed zitten. Niet dat ik er √©cht verstand van heb, maar ook ik moet bijvoorbeeld altijd even een fotootje maken van een fruitkraam als ik ergens op vakantie ben. Als mijn werkdag erop zit, ben ik veel te vinden op of langs het voetbalveld. Zelf een balletje trappen of het trainen/coachen van jeugdspelers geeft me veel energie en afleiding. Met een lach beginnen we dan weer de nieuwe werkdag.

Het seizoen is weer begonnen, dus ik ben op het voetbalveld te vinden dit weekend. Ik wens u een plezierig weekend met vooral leuke dingen!