Wij zijn Willem Dijk AGF; Robert

In de rubriek "Wij zijn Willem Dijk AGF" stellen we iedere week een medewerker aan u voor. Vandaag Robert Aalbers, Controller.

16 augustus 2019

Mijn naam is Robert Aalbers. Ik ben 58 jaar en een geboren en getogen Tukker. Mijn vrouw en ik wonen met veel plezier in Hengelo. We zijn dit jaar 23 jaar getrouwd en samen hebben wij twee kinderen. Ik heb mijn hele leven in de financiële hoek gewerkt in verschillende functies en organisaties. Als controller heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt, meestal in productie- of handelsorganisaties. Op dit moment ben ik 3 maanden werkzaam bij Willem Dijk AGF als controller. Met mijn directe collega’s Gerhard en Maarten runnen we de financiële afdeling. Een klein team, waarmee we dagelijks iedere uitdagingen weer aangaan. Ik ben veel bezig met het kijken naar verbeteringen en deze op een goede manier doorvoeren. Daarnaast zijn het maken van rapportages, het analyseren van gegevens en het verzorgen van de financiële processen onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik vind het leuk om met de verschillende afdelingen samen te werken, zodat alles op rolletjes loopt. De platte organisatie maakt het voor mij fijn om mijn rol goed in te vullen. Daarnaast is de dynamiek en afwisseling kenmerkend voor de organisatie en ook een omgeving waarin ik me thuis voel. Geen dag is hetzelfde.

Ik wens u een fijn weekend.