Willem Dijk AGF BV heeft zijn selectie uitgebreid voor het komende seizoen.

05 januari 2018
 Team Commercie 

Naam: Tamara Olthuis
Leeftijd: 41
Positie: Commerciële buitendienst

Hallo, ik ben Tamara Olthuis gehuwd en trotse moeder van twee dochters. Vanaf mijn 13e ben ik al werkzaam in de AGF, in die tijd bij mijn ouders op de markt. Na mijn opleiding op 21 jarige leeftijd ben ik alsnog fulltime gaan werken bij mijn ouders ‘van Houten Fruithandel’ op de markt in Oldenzaal, Hengelo en Delden. Samen met mijn ouders en mijn broer vormde wij het fruitbedrijf van Houten VOF. Nu twintig jaar later en zeker 28 jaar ervaring werd het tijd mijn koers te wijzigen, de markten zijn zwaar voor wat betreft de voorbereidingen in combinatie met een gezin, ik heb het met heel veel plezier gedaan maar wil nu ook de andere kant van de handel leren kennen, ik ben graag onder de mensen en ben nooit te oud om te leren zeker als het om specifiek groenten gaat, de fruitwereld kan ik als mijn broekzak/uh…. handtas 😊 Afgelopen week ben ik begonnen met de werkzaamheden bij Willem Dijk AGF, na eerst de processen te doorlopen en de werkzaamheden binnen Willem Dijk AGF eigen te maken zal ik mijn taak commerciële buitendienst gaan uitvoeren. Komende week ga ik met collega’s op pad om persoonlijk kennis met u te maken. Graag tot ziens en we zullen elkaar zeker op korte termijn ontmoeten.